zondag 4 december 2011

gezellig op stap

Deze week zijn we behalve aan t verven ook even samen op stap geweest om spulletjes in te kopen. Hebben de laatste tijd al veel geverfd, dus dan wil je ook weer wat er bij hebben. Vooral accessoires vinden valt niet mee, daar willen we toch echt een keer voor naar Belgie of naar Frankrijk. Altijd leuk zo´n uitstapje in t vooruitzicht!


Deze week hebben we t maar op Brabant gehouden. Afgelopen woensdag was een schitterende herfstdag en dan is het helemaal gezellig om op stap te gaan.  Hebben gezellig rondgesnuffeld en nog wat leuke dingetjes gekocht, twee houten krukjes, een leuke houten stoel,console, en twee glazen flessen. Gelijk natuurlijk weer afgeleverd in ons winkeltje, alwaar Harm bezig was de buitenkant te schilderen. Het is echt heel mooi geworden, de kleuren van buiten combineren nu mooi met die van binnen! We zijn er supertrots op.  Ook hangt inmiddels het bord met onze naam al voor t raam, is op de foto moeilijk te zien door de spiegeling van het licht.  
Verder ben ik zelf gisteren nog in Brabant op stap geweest en heb aantal leuke lijsten gescoord. Deze gaan we eerst schuren en daarna mooi roomwit verven. Altijd leuk om een spiegel in te doen of een plaat met schoolbordverf achter te doen. Foto´s hiervan volgen  nog. Van een mooi lampetstel,geverfde krukjes en theewagen heb ik al wel wat foto´s. Al met al werken we zo richting open huis toe. Natuurlijk wordt die datum ruim op tijd van tevoren bekend gemaakt, zodat jullie die vrij kunnen houden. Het lijkt ons heel leuk een hoop mensen te mogen begroeten en te zien wat de reacties op onze spulletjes zijn.
1 opmerking:

  1. Het gaat vol worden :) daar. Open huis? Graag na 13 januari, dan ben ik ook weer thuis! Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen