zaterdag 29 oktober 2011

op meubeltjesjacht in Brabant

Aangezien we maandag het winkelpandje kunnen betrekken wilden we nog wat meer spulletjes kopen om de ruimte te vullen.
Vrijdagochtend om 11 uur vertrokken we met goede zin richting Brabant om bij diverse kringloopwinkels wat spulletjes te scoren. Bij de eerste stop zijn we gelijk al goed geslaagd! Een heel leuk theemeubeltje met glas in lood ruitjes behoort toch wel tot de leukste vondst.
Ook vielen we weer voor een poppebedje, maar dat wordt voorlopig de laatste hebben Marja en ik afgesproken. Op de een of andere manier hebben we daar altijd een zwak voor.
Twee leuke kapstokken om te verven en een leuk tafeltje met onderblad behoorden ook tot de buit. Op bijgevoegde foto kan je de vondsten bekijken.
Nu is het wachten tot maandag dat we alle spullen, waarvan het meeste bij Marja opgeslagen staat, kunnen verhuizen. Ik denk dat we er van staan te kijken wat we afgelopen maanden al verzameld hebben.
Verzamelen kost tijd, maar het verf en opknapwerk wat we er aan hebben nog meer. Onze handen jeuken om alles van een verfje en eventueel nieuw stofje te voorzien.
Ben nu nog bezig met het klepbankje en een vensterbanktafeltje en Marja is bezig met een heel leuk lessenaartje en twee stoelen.

maandag maken we wat foto,s van de verhuizing zodat jullie ook kunnen zien waar we terecht komen.

1 opmerking: