zaterdag 5 november 2011

ontwikkelingen van deze week

Maandag ging het dan echt gebeuren, de eerste spullen gingen we verhuizen naar de winkel. De huurster was bezig met de laatste spulletjes te verhuizen.( met hulp van ons). Hoe eerder de boel leeg was hoe beter, dus daar staken Jasper, Marja en ik wel even extra de handen voor uit de mouwen.
Twee keer een volle bus uitgeladen, je staat er dan toch wel van te kijken wat we al op de kop getikt hebben. Gelijk dezelfde dag voorbereidingen getroffen voor het verven van de  muren want hardroze en aquablauw zijn niet echt onze kleuren. Bij de gamma alles gevonden van onze gading dus donderdagmiddag na het bezoek aan de kamer van koophandel konden we aan de slag.
Daar zijn we ook hoop wijzer geworden en weten nu hoe we alles aan moeten pakken. Is toch allemaal simpeler dan je denkt.
S middags de wanden gelatext waarvan het resultaat toch we tegenviel, die knalkleuren waren  er zomaar niet onder te krijgen. Op vrijdagavond weer druk aan de slag en nog maar een keer latex eroverheen, resultaat viel op t zicht tegen maar vandaag bleek het toch wel goed te zijn gedekt. Wel zijn we van de zandkleur die we oorspronkelijk op de muren wilden hebben overgestapt op taupe, omdat die kleur beter dekt.
Vanmiddag 1 wand gedaan en we zijn helemaal happy met het resultaat!!! Maandag de rest en dan kunnen we ons op het verfwerk gaan storten waarvoor we eigenlijk in dit pand zijn getrokken.Deze week hebben we besloten om dit jaar nog geen kerstworkshops te doen i.v.m het vele werk wat we nog hebben. Ik ben wel van plan zelf kerststukken te maken en foto's hiervan met de prijs, op hyves of facebook te zetten voor diegene die graag een kerststuk willen.
Tot zover de ontwikkelingen van deze week, zie ook de foto's!!!

3 opmerkingen:

 1. Jullie hebben al gewerkt. Gelukkig dat de verf nu wel dekt. Mooie kleur. Nog genoeg spulletjes te verven zo te zien. Wanneer is de open dag?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Komt deze eigenwijs weer maar als je bovenaan share aanklikt kun je een verwijzing naar je berichtje op facebook plaatsen. Krijgen mensen meteen link te zien om aan klikken.
  Misschien weet je dit al, maar ik dacht ik zeg het even.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had gisteren een berichtke achtergelaten, maar ik zie het niet, hoe kan dat nou? Ga het niet opnieuw schrijven hoor. Het kwam erop neer dat ik taupe erg mooi vind, zeker met de witte spulletjes straks!

  BeantwoordenVerwijderen