zaterdag 29 oktober 2011

start van maranja.since1964


En ja hoor maranja since 1964 komt uit de startblokken.
 Na maanden geleden het idee samen ( Marja en ik), opgevat te hebben om meubeltjes te gaan opknappen begint het vormen aan te nemen. We hebben al diverse rommelmarkten (zelfs in Belgie) afgelopen en leuke dingen gescoord.
Diverse dingen zijn al opgeknapt en daar hebben we gisteren bij Marja in de tuin foto's van gemaakt. Onze fotografe ,Sifra,heeft ook gelijk een mooi logo voor ons bedacht en dat op de foto's verwerkt.
Binnenkort komt het pandje leeg waar we onze spullen op gaan knappen en leuk neer gaan zetten. Dat wordt tijd want inmiddels staat alles thuis volgestald, ook hebben we dan de gelegenheid gezellig samen aan de spullen te werken.
Ook speelt het idee om in die ruimte kerstworkshops te gaan geven, zodat je met een zelfgemaakt leuk kerststuk naar huis kan!
Hierover volgt nog meer, we gaan even kijken hoe we dat uit willen gaan voeren. Hierbij nog twee foto's van een klepbankje wat ik aan het opknappen ben. Staat nu nog in grondverf, wil em in roomwit aflakken en als finishing touch TOYS op de rugleuning schilderen.
Ik hou jullie via deze blog op de hoogte van de voortgang van Maranja since 1964.

1 opmerking:

  1. Oh zeg, wat lijkt het groot (komt omdat er nog niks in staat natuurlijk), enne, taupe is heel mooi hoor. Daar steken alle witte spullen heel mooi tegen af!

    BeantwoordenVerwijderen