zaterdag 21 januari 2012

give away van Kraak decoreert gewonnen!

Na de verfworkshop bij Corine Kraak te hebben gevolgd, hebben we ons met Maranja opgegeven voor de give away op haar blog. Deze hield in dat je van Corine (kleur)advies kon krijgen.
Dat zagen we natuurlijk wel zitten met ons nieuwe pandje, want daar willen we nog graag meer sfeer in aan brengen. Dus hup achter de laptop en een leuke mail getikt, want je moet jezelf natuurlijk wel aan de man brengen. Toch sta je nog gek te kijken als je leest dat je gewonnen hebt.
Wij zijn helemaal enthousiast en kunnen niet wachten om te horen en zien wat voor adviezen Corine voor ons in petto heeft.
Je kan het volgen op ons blog en natuurlijk op Kraakdecoreert.blogspot.com
Fotos en verslag volgen!!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Gefeliciteerd met het winnen van de Give-Away. Ik ben benieuwd naar de foto's en het verslag!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anja, leuk dat je bij mij langskwam en volger bent geworden. Ik ben dan altijd nieuwsgierig naar jouw blog dus hier ben ik. En ook volger bij jou geworden. Leuke blog heb je, ziet er heel sfeervol uit. Bloggen dat is een verslavende hobby, let maar op je wordt er steeds beter in en gaat het steeds leuker vinden.

  Tot gauw
  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jullie winkeltje nu al leuk :), ben benieuwd wat er allemaal nog komen gaat. Veel verfplezier weer van de week, groetjes,
  MArja M.

  BeantwoordenVerwijderen