zondag 12 februari 2012

plannen voor deze aankomende weken

Aankomende zaterdag is het zover! Corine Kraak van Kraak Decoreert komt ons advies geven over de aankleding van ons winkelpand.
We zijn zelf al wat aan het brainstormen geweest maar zijn erg benieuwd wat zij voor ideeen heeft. We willen nl in ons pandje een wand afschermen van de rest van de winkel.
Tegen deze wand staat inbouwapparatuur van Jasper (Marja's man) die een paar straten verderop zijn eigen witgoedzaak heeft te weten  Barend Romijn aan de  Meidoornstraat in Papendrecht.
Het moet dus een afscheiding zijn die ook gemakkelijk te verplaatsen/open te schuiven is. Zelf hadden we t idee om met een gordijnen als afscheiding te gaan werken, waar we dan kasten ook voor kunnen zetten als we open huis hebben.
Dat is dan na open huis weer gemakkelijk te veranderen, zodat Jasper er met klanten voor inbouwapparatuur kan gaan kijken. Zo zijn we al met al al wel in gedachten bezig met ons open huis, en hopen we toch wel binnenkort een datum te kunnen stellen. We zijn op het moment weer druk van alles aan het verven, en ik wil een van onze volgende uitdagingen met jullie delen.


oude twijfelaar

Mooi uitsnijwerk van dichtbij
Op de foto's zie je de volgende klussen die we binnenkort aan willen pakken. Het bed zit in een dikke laag was, van het voeteneind heeft Marja de was al verwijderd.
t' Was een flinke klus met wasverwijderaar en met staalborstel! We willen het bed afwerken met een whitewashlaag zodat je het uitsnijwerk mooi blijft zien.
Je ziet maar er zit genoeg bij ons in  de planning, nu alleen de beschikbare tijd nog!!  Marja werkt vier ochtenden bij haar man in de zaak, en zelf werk ik drie dagen als afdelingssecretaresse op interne geneeskunde in t Beatrixziekenhuis.
We vinden gelukkig altijd wel de tijd om twee a drie middagen ons met Maranja bezig te houden.
Van het bezoek van Corine Kraak komen uiteraard de uitkomsten op dit blog en ook de fotos als we het verwezenlijkt hebben.
We hebben er tot ons genoegen weer wat volgers bij gekregen en dat inspireert zeker om met dit blog door te gaan.
Hoop dat jullie reacties blijven plaatsen, dat vinden we erg leuk!!


   

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige oude twijfelaar, lijkt me een heel leuk project om te doen!
  Heel veel succes met de aankleding van jullie winkelpand.

  Groetjes en een fijne week,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeg me al af hoe het ging met schilderen tijdens de vorst, eigenlijk kan dat toch niet? Ben benieuwd naar de adviezen die gaan komen! Spannend.

  BeantwoordenVerwijderen